Sri Aurobindo

”To be free from all egoistic motive, careful of truth in speech and action, void of self-will and self-assertion, watchful in all things, is the condition for being a flawless servant.”

”Love is the only reality and it is not a mere sentiment. It is the ultimate truth that lies at the heart of creation.”

”What the soul sees and has experienced, that it knows; the rest is appearance, prejudice and opinion.”

Publicerat i Tankar | 1 kommentar

Within

All I am doing is a striving that takes me further from my inner. I can not find my way inwards, I am always there. When I Search something I alienate myself from what is my truth

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Labyrint vandring i fullmåne

Vi samlades 8 personer för att meditera och vandra i labyrinterna till fullmånen den 10 November. Vädret var fantastiskt, klar himmel och några grader minus. Eftersom få hade vandrat i labyrinter tidigare började vi med en kort beskrivning av historien runt labyrinter och vilka syften man kan ha med vandringen. Efter en kort meditation gick vi igenom vikten av att vara jordad innan vandringen och efteråt kopplade vi alla upp oss mot moder jord. Facklorna var tända runt både den kvinnliga och manliga labyrinten, kvällen var helt magisk med en starkt lysande fullmåne och en underbart närande energi från labyrinterna. Vi avslutade med en sammanfattning av kvällen och delade med oss av upplevelsen. Alla var mycket gripna av kvällens händelser.
I vördnad och respekt
Christer

Publicerat i Labyrinter | Lämna en kommentar

Gungbräda

Vem gör jag något för, den tanken startade upp en hel serie med tankar. Om jag ser mitt sinnestillstånd som en gungbräda, i mitten är jag i balans, i varandet, i friden. Så fort jag drar mig utåt tappar jag kontrollen och blir helt i affekt av omgivningen, jag lägger ansvaret för mitt liv utanför mig. Jag känner att det är svårt att förklara men jag kan så tydligt se att när jag känner frid då befinner jag mig i mitten, i varandet. Jag kan se att när jag är irriterad kan jag visualisera gungbrädan och på så vis ta mig till mitten igen. All förändring är mitt ansvar, gungbrädan är mitt ansvar. Älska dina fiender, dvs ha inga fiender

Publicerat i Insight, Tankar | Lämna en kommentar

Frihet

Sanningen gör dig fri – Jesus
Din sanning är din storhet, du blir fri när du ser din egen storhet.
Jag är att jag är. Jag är den jag visar, vem visar jag dig idag

Publicerat i Insight, Tankar | Lämna en kommentar

Tillbaka

Efter en otrolig vecka i Wales och Buckland Hall är jag nu tillbaka. Jag är otroligt tacksam för den upplevelse jag fått ta del av. En vecka i den underbara naturen runt Buckland Hall har gjort mig ödmjuk. Ödmjuk inför den enorma vishet och tacksamhet som bor djupt inom mig. Jag känner ett lugn inom mig som jag inte upplevt tidigare och en närhet till det som är, att leva här&nu. Jag fick förmånen att hålla en lektion i hur man bygger labyrinter samt vandrar med fokus på chakra balansering. På grund av det har jag nu fått en stor lust till att besöka labyrinter och gamla heliga platser i Sverige.
I Högaktning och Respekt
Christer

Publicerat i Insight, Tankar | Lämna en kommentar

Vandring i Labyrinterna

Välkomna till ny vandring i våra labyrinter den 25 Juli 18:30
”Heal yourself while healing Mother Earth”
Avgift 100 kr.
Vägbeskrivning fås efter anmälan, som skickas till christer.winblad@lillholmen.se

Publicerat i Labyrinter | Lämna en kommentar

Vandring i Labyrinter

Publicerat i Labyrinter | Kommentarer inaktiverade för Vandring i Labyrinter

Vandring i labyrinter

Välkomna till vandring i mina labyrinter den 20 Juni 18:30

Anmälan sker till christer.winblad@lillholmen.se

Publicerat i Labyrinter | 4 kommentarer